Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا روز پنج‌شنبه در حضور رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه روسای کمیته‌های بهداشت و درمان، اجتماعی – امنیتی، آموزش و تبلیغات و همچنین قرارگاه عملیاتی گزارش خود را از وضعیت شیوع بیماری در شهرهای مختلف کشور، وضعیت جدید شهرها از نظر رنگ‌بندی سطح بیماری و اقدامات انجام شده در زمینه کنترل و مهار بیماری و نظارت بر رعایت پروتکل‌ها ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش ارائه شده از طرف کمیته بهداشت و درمان در خصوص وضعیت بیماری در مناطق مختلف کشور و رنگ‌بندی جدید شهرها، خوشبختانه با رعایت پروتکل‌ها و انجام اقدامات نظارتی و ایجاد محدودیت‌ها از وضعیت اوج بیماری عبور کرده‌ایم و در بسیاری از شهرها روند ابتلا سیر نزولی یافته است. البته در برخی شهرها همچنان شاهد افزایش روند ابتلاها و سیر صعودی بیماری هستیم.

بر اساس پیشنهاد ارائه شده از سوی کمیته‌های تخصصی ستاد ملی کرونا، تمدید محدودیت‌های اعمال شده در شهرهای نارنجی و قرمز برای عبور کامل از پیک چهارم ضروری به نظر می‌رسد که این پیشنهاد به تصویب رسید. همچنین در این جلسه به پیشنهاد قرارگاه عملیاتی و کمیته بهداشت و درمان، به منظور مدیریت و مقابله دقیق‌تر و ویژه در کنترل پیک چهارم، کلیه سفرها در سراسر کشور در همه رنگ‌بندی‌ها از ساعت ۲ بعد از ظهر روز سه‌شنبه ۲۱ اردیبهشت تا ظهر روز شنبه ۲۵ اردیبهشت مصادف با تعطیلات عید سعید فطر ممنوع خواهد بود.

همچنین مقرر شد از هفته آینده در شهرهای با رنگ قرمز و نارنجی، کسب و کار برای گروه مشاغل یک و دو آزاد باشد.

کمیته بهداشت و درمان همچنین در این جلسه گزارشی از وضعیت رعایت اصول بهداشتی از سوی اصناف مختلف و ادارات و تقویت نظارت بر اجرای پروتکل‌ها ارائه کرد که براساس آن، رعایت پروتکل‌ها متاسفانه هنوز به سطح مطلوب نرسیده و نیازمند اقدامات موثر نظارتی و تبلیغاتی است و باید نسبت به آگاهی بخشی به مردم در زمینه پرهیز از عادی‌انگاری بیماری اقدامات بیشتری انجام شود و تقویت سیستم نظارتی برای افزایش نظارت‌ها و ممانعت از برگزاری تجمعات ضروری است.

کمیته امنیتی – اجتماعی نیز در این جلسه گزارش‌های اولیه از برگزاری آیین شب‌های قدر و میزان رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم مومن را ارائه کرد که جمع‌بندی و تکمیل آن به بعد از دریافت گزارش نهایی موکول شد.

رئیس جمهور با ابراز خوشحالی از اینکه شاهد سیر نزولی بیماری در بسیاری از شهرهای کشور به خاطر رعایت پروتکل‌ها و اجرای دستورالعمل‌ها هستیم تاکید کرد که همچون گذشته رعایت کامل و دقیق پروتکل‌های بهداشتی اصل اول در مقابله و مهار این بیماری است و نیروهای انتظامی و همه دستگاه‌های نظارتی می‌بایست با جدیت بیشتر و تقویت نظارت‌ها به رسیدن سطح رعایت نکات بهداشتی به سطح قابل قبول (۹۰ درصد) و عبور کامل از پیک چهارم کمک کنند.

روحانی با اشاره به ضرورت طراحی یک برنامه ویژه و کارآمد برای اصناف به منظور رعایت کامل و دقیق اجرای پروتکل‌ها از سوی صاحبان مشاغل و تشدید اقدامات نظارتی در ادارات دولتی، برخورد قاطع و جدی با متخلفان از اجرای دستورالعمل‌ها را مورد تاکید قرار داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گذر از پیک چهارم و حتی تزریق واکسن نمی‌تواند متضمن این باشد که دچار پیک‌های بعدی نشویم، اظهار داشت: کاهش رعایت پروتکل‌ها بعد از هر پیک نشان می‌دهد که مردم خود را با زندگی سازگار با کرونا تطبیق نداده‌اند، به همین خاطر تغییر سبک زندگی و سازگاری آن با کرونا باید از کارویژه‌های اصلی ما باشد.

گزارش دستگاه‌های مرتبط با تامین و تولید واکسن از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که رئیس جمهور با توجه به مصوبه دولت در زمینه تخصیص و تامین ارز مورد نیاز از سوی بانک مرکزی با تاکید بر ضرورت سرعت عمل از سوی دستگاه‌های ذیربط، بار دیگر به وزارت بهداشت دستور داد با تسریع در اعطای مجوز واردات واکسن به بخش خصوصی با رعایت نکات تخصصی لازم، اجازه ندهد این اقدام مهم در پیچ و خم‌های اداری گرفتار شود.

در جلسه امروز کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا با توجه به درپیش بودن موعد برگزاری آزمون‌های عمومی و سراسری سال ۱۴۰۰، قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گزارشی در مورد تقویم آموزشی کشور و آزمون‌هایی که با محوریت سازمان سنجش و برخی وزارتخانه‌ها برگزار می‌شود، ارائه کرد.

بر اساس این گزارش آزمون کنکور سراسری در روزهای ۹ تا ۱۲ تیرماه و آزمون کارشناسی ارشد در تاریخ‌های ۶ تا ۸ مرداد ماه براساس جدول اعلام شده برگزار خواهد شد و سایر آزمون‌ها که در سطوح مختلف برگزار می‌شود نیز طبق تقویم و زمان‌بندی سازمان سنجش با استفاده از تجربه برگزاری آزمون در سال گذشته با رعایت کامل و دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی و تضمین سلامت دانش‌آموزان و خانواده‌ها، برگزار خواهد شد.

در این جلسه مقرر شد وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی ستاد ملی کرونا، اطلاع‌رسانی دقیق و موثر در این زمینه و همچنین ابلاغ دستورالعمل‌های لازم به مخاطبان را در دستور کار خود قرار دهند تا آزمون‌ها با همکاری داوطلبان در سلامت کامل برگزار شود.

رئیس جمهور در این زمینه با اشاره به تجربه موفق سال گذشته در برگزاری کنکور در زمان تعیین شده با رعایت کامل دستورالعمل‌ها، گفت: امسال نیز می‌توانیم با افزایش نظارت‌ها و رعایت دقیق‌تر دستورالعمل‌های بهداشتی، آزمون‌ها را به شکل بهتری در زمان تعیین شده برگزار کنیم و اطمینان داشته باشیم که سلامت دانش‌آموزان تضمین شده است.

در این جلسه همچنین با توجه به شیوع ویروس جهش یافته از نوع هندی، گزارشی از اقدمات نظارتی انجام شده برای کنترل مرزها بویژه استان‌های شرقی و جلوگیری از ورود این ویروس به کشور از سوی قرارگاه عملیاتی ارائه شد.

روحانی در این زمینه با تاکید بر اجرای دقیق مصوبات ستاد ملی در خصوص کنترل مرزها و انجام اقدامات لازم برای ممانعت از ورود کرونای هندی به کشور و با اشاره به مشکلات ایجاد شده در زمان شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم با ورود کرونای هندی، درگیر پیک پنجم بیماری شویم.

رئیس جمهور با بیان اینکه پیک‌های قبلی بیماری عمدتا به خاطر رعایت نشدن پروتکل‌ها به صورت جدی و کامل بوده است، گفت: اگر پروتکل‌ها دقیق و کامل رعایت شود و ان‌شاالله روند واکسیناسیون هم سرعت بگیرد، می‌توان با جدی‌ترین موج‌های بیماری نیز به راحتی مقابله کرد.

۲۷۲۷

کد خبر 1512038

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا حسن روحانی قرارگاه عملیاتی رعایت پروتکل ها بهداشت و درمان دستورالعمل ها رئیس جمهور رعایت کامل پیک چهارم آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در هجدهم اردیبهشت سال جاری خبر داد و گفت: قرار است مراسم گرامیداشت روز شوراها در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی فردوسی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: در کنار دولت تنها نهادی که می‌تواند لوایحی را به مجلس پیشنهاد کند شورای عالی استان‌ها در سطح کشور است.

وی افزود: شهرداری‌ها با مشکلاتی مواجه هستند و باید بیش از ۳۷۰ وظیفه محوله را با شرایط مالی دشوار پیگیری کنند، بنابراین باید به سمت پیشنهاد لوایحی برای رفع مشکلات اساسی شهرداری‌ها بروید که ارزشمند است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: بودجه کل شهرداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۲,۰۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۸,۰۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳۰,۰۰۰ میلیارد تومان بوده است و فقط بودجه ارزش افزوده‌ای که به شهرداری استان پرداخت شده است، سال ۱۴۰۰ به میزان ۳,۵۰۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۱ به میزان ۶,۵۰۰ میلیارد تومان و سال ۱۴۰۲ به میزان ۹ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا طبق محاسبات انجام شده در ۱۱۳ شهر استان به جز اصفهان در یک سال ۵۵.۸ و در یک سال دیگر ۴۷.۶ درصد از بودجه فقط از محل ارزش افزوده به این شهرداری‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه واگذاری ماشین‌آلات کشاورزی در دو سال گذشته بی‌سابقه بوده است، گفت: در این مدت بیش از ۳۵۰ ماشین‌آلات کشاورزی به شهرستان‌ها داده شده است؛ استان اصفهان ۱۱۴ شهر و بیش از ۹۰۰ روستا دارد و به این استان در حوزه قیر در سال ۱۴۰۰، میزان ۶۴۰ ماشین ۲۳ تنی قیر، در سال ۱۴۰۱ به میزان ۹۵۲ ماشین و در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۶۸ ماشین ۲۳ تنی قیر اختصاص پیدا کرده است که به همه شهرهای کوچک سه ماشین و به شهرهای بزرگ تا ۱۰ ماشین قیر هم اختصاص پیدا کرده است و در مجموع حدود ۲۶۱۸ ماشین ۲۳ تنی تحویل شهرها شده است.

فردوسی ادامه داد: دولت از محل منابع مختلف همچون ماده ۳۹ و ۵۸ بیش از نیمی از درآمد شهرداری‌ها را تأمین کرده است، البته ثبات مدیریتی یکی از وظایف شوراهای شهرستان‌ها است که با نظارت بر عملکرد شورا و حل مسائل بین شوراها و بخش‌ها انجام می‌شود؛ در دوره قبل ۲۹ شهردار در سال آخر و در دوره قبل تر آن ۲۵ شهردار تغییر کردند، در همین مدت کوتاه هفت شهر شهردار ندارند و ۱۰ درصد شهرها بدون شهردار اداره می‌شوند که لازم است در حوزه ثبات مدیریتی کار شود.

وی از برگزاری مراسم روز ملی شوراها در روز هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: به‌دلیل تعدد مسائل و مناسبت‌های متنوع در این هفته و نیز بلاتکلیفی برنامه وزارت کشور، گرامیداشت این روز به هفته آینده موکول شد و قرار است این مراسم در اردوگاه شیخ بهایی شهر گلدشت برگزار شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه قرار است شوراهای برتر استان در این مراسم معرفی شوند، ادامه داد: اولین نامه انتخاب شورای برتر از تیرماه تاکنون چندین بار ارسال شده و از میان ۲۸ شهرستان ۱۹ شهرستان به ما جواب دادند؛ در نهایت سه شورای شهر برتر انتخاب و در مراسم موارد آن اعلام می‌شود.

کد خبر 750029

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده